Pascal, BHV Instructeur Trainer

 Als je aan veiligheidsinstructie denkt, is er één naam die gelijk naar boven moet komen. Pascal. Als er ergens les gegeven moet worden op Instructeur niveau is hij de man. Niet alleen in de BHV, EHBO en Brand wereld maar ook als duik instructeur trainer kun je hem tegenkomen. 


Mariska, veiligheidskundige

Tijdens haar werkzaamheden als veiligheidskundige houdt Mariska zich bezig met de VCA trainingen, VCA certificeringen en begeleiding van bedrijven. Binnen Safety Factory houdt zij zich ook bezig met de hele administratie. Je komt haar dus op veel plekken tegen!

Joyce, BHV Instructeur

Joyce is het gezicht achter alle cursist administratie en klantcontacten. Buiten de dagelijkse administratie houdt Joyce zich ook bezig met het geven van BHV cursussen. Waarom Joyce dit wil combineren? Ze vindt het nou eenmaal zo leuk!

Floris, BHV Instructeur en EHBO Instructeur Trainer

Floris heeft jarenlange ervaring als duik- en EHBO instructeur opgedaan op verschillende plekken in de wereld. Zijn trainingen zijn daardoor altijd een gezellige boel, met leuke anekdotes en frisse kijk op veiligheid. Hij heeft een eigen locatie in Maasbommel en verzorgt trainingen door heel het land.