BHV Instructeur

 

 

Hartelijk dank voor uw interesse in de BHV Instructeursopleiding van Safety Factory. 

Elk bedrijf is verantwoordelijk om de veiligheid van het personeel, de bezoekers en/of klanten te waarborgen. Daarnaast is het aanstellen van een BHV’er verplicht volgens artikel 15 van de Arbowet. 

Safety Factory biedt een unieke en uitgebreide Instructeursopleiding met extra mogelijkheden zoals een proefstage en een coaching programma.  

Proefstage:
Tijdens de proefstage kunt u al een beetje proeven wat een BHV Instructeur nou precies doet en wat het inhoud. We bieden de kans om een stage te lopen met een van onze Senior BHV Instructeurs of onze eigen BHV Instructeur Trainer. 

Daadwerkelijke Instructeursopleiding:
De 5-daagse BHV Instructeursopleiding legt de basis om als professioneel BHV Instructeur werkzaam te zijn. Daarvoor zijn zowel basiskennis als basisvaardigheden vereist. Nadat u onze opleiding met goed gevolg heeft afgerond, bent u in staat om als BHV Instructeur aan de slag te gaan. De opleiding is zodanig opgezet dat de kerncompetenties, waar u als BHV Instructeur over dient te beschikken, ruim aan bod komen.

Inhoud programma: 
Module 1:        Reanimatie instructeur volwassen
Module 2:        Reanimatie instructeur baby / kind
Module 3:        EHBO instructeur
Module 4:        Brand ontruiming en communicatie instructeur
Module 5:        Verschillende manieren om didactisch les te geven 

Coaching programma:
Programma na de Instructeursopleiding, is optioneel, waarin we je meenemen naar onze trainingen waarbij we je al coachend in het werkveld helpen.

Verschillende certificerings instanties.
 
We raden aan om je opleiding uit te breiden met de verschillende certificeringen.

- DAN Instructor

- Nederlandse Reanimatie Raad Instructeur

- Emergency First Response Instructor

- CIBOT Instructeur

- NIKTA Instructeur

Wat kun je doen na je opleiding?
Elke werkgever is volgens de Arbowet artikel 15 verplicht om zich te laten bijstaan door een adequate opgeleide BHV’ers. 

Er zijn vele opties om als BHV Instructeur aan het werk te gaan; in loondienst of als ZZP’er. Daarnaast biedt Safety Factory een unieke kans om een eigen Safety Factory elders in het land te openen. Je wordt met deze keuze volledig ondersteund vanuit ons hoofdkantoor en krijgt alle tools zoals marketing, toegang tot de website, vernoeming van je locatie etc. aangeboden. Zo heb je alle tools die nodig hebt direct binnen handbereik. 

Leer anderen handelen in  noodsituaties.