BHV In-Company

 

Zijn er binnen het bedrijf meerdere medewerkers die opgeleid moeten worden tot BHV’er of een herhalingscursus moeten volgen? Dan is een In-company cursus wellicht interessant. Tijdens de trainingen worden realistische elementen toegevoegd welke passen bij het bedrijf. Heeft u liever ’s avonds een cursus of in het weekend? 

Ook dat is allemaal mogelijk.

Elk bedrijf is verantwoordelijk om de veiligheid van het personeel, de bezoekers en/of klanten te waarborgen. Daarnaast is het aanstellen van een  BHV’er is verplicht volgens de Arbowet.
Het aantal bedrijfshulpverleners dat verplicht is staat niet vast, maar is afhankelijk van de verschillende incidenten die zich kunnen voordoen binnen het bedrijf.

Een calamiteit komt altijd onverwachts zoals uitglijden, een snijwond(je), een ongeval, iemand die onwel is geworden of misschien zelfs een beginnende brand. In deze gevallen wilt u snel en adequaat kunnen handelen zodat schade en letsel zoveel mogelijk worden beperkt.

Tijdens de BHV (bedrijfshulpverlener) cursus worden medewerkers opgeleid om adequaat te kunnen handelen bij een calamiteit. Zoals het blussen van een brand, ontruimen van een pand tot reanimeren of het verbinden van een persoon.

Het doel van een BHV cursus is om praktische vaardigheden te leren. Gedurende de cursus wordt er geleerd hoe ze kunnen:

* Reanimeren inclusief het gebruik van een AED
* Eerste hulp kunnen verlenen
* Evacueren
* Beginnende brand te kunnen bestrijden.

Wij zorgen dat uw medewerkers met een veilig gevoel aan het werk gaan en in geval een calamiteit kunnen optreden.

Heeft u al gedacht aan een ontruimingscursus voor uw bedrijf? Klik op de button voor meer informatie. Ontruimingsoefening